Renault Espace: Hoelang gaan de kop/kleppen mee?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16V

Ik overweeg een Espace (vorige model) op LPG te kopen maar heb in het verleden niet zo'n goede ervaringen met de levensduur van de kleppen en kop van een Laguna 2.0 8V op LPG. Moest al bij 100.000km een koprevisie doen omdat de kleppen waren uitgesteld.

Heeft iemand ervaring met een Espace op LPG?

Rob.

rob9958

Geplaatst door rob9958 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Ad102 (0) PRO, 17 jaar geleden

Tja, dat is heel wisselend bij een Renault. Zelf niet meegemaakt maar ik weet een geval
dat bij een jonge Espace met G3 de kleppen en kop op 150 dkm terziele waren. Gas is en blijft de brandstof om te koken en niet om storingsvrij mee te rijden. Grtn.Ad.

AS1 (115), 17 jaar geleden

Laat je niet van de wijs brengen door die "gas is om op te koken"-lieden.
Bepaal hoe lang je met de auto wilt gaan rijden, hoeveel km je gaat rijden en neem daar de kosten voor een koprevisie in mee.
Als dat uit kan, gewoon doen. Krijg je geen koprevisie, mooi meegenomen.

MHB (0), 17 jaar geleden

Heb destijds een 2.0 8-klepper G3 gekocht met 96.000 op de klok. Deze onlangs ingeruild met 213.000 op de teller zonder koprevisie. Kleppen bleken wel uitgesteld, maar daar was motorisch niets van te merken. Auto liep nog uitstekend. Bleek ook uit de 4-gas test bij de APK. En gas rijdt prima!

fatabeest (0), 17 jaar geleden

Reviceren.....???? NIET AAN BEGINNEN...
Heb twee laguna,s gehad en allebei op gas...een twee liter en een 1.8..beide met zogenaamde gaskleppen laten uitrusten maar binnen een klein jaar weer helemaal bij af en duizende guldens/eurie,s armer...daarna maar een laguna v6 gekocht en nog nooit problemen mee gehad...nu een espace v6 en ook daar minimale problemen mee...
ben ervan overtuigd dat een gereviceerde auto en helemaal op gas niet teveel moeite moet doen om te kunnen rijden en dat moet een espace wel denk aan gewicht en windbelasting i.v.m. zijn hoogte..
ZONDE GELD...!!!!!

rob9958 (0), 17 jaar geleden

Inmiddels (het bericht was al uit augustus 2006) een Volvo V70 gekocht, wat een auto :-)

En...., na een Nevada en 2 laguna's van het 1e en het 2e model noooooit meer een Renault!!!

Rob.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.