Renault Espace: Volgooien lukt niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

Ik heb sinds kort een nieuwe renault waar volgens het boekje 83 liter brandstof inpast. Wanneer ik doorrij tot de tank bijna leeg is (actieradius geeft alleen een streepje en het onderste blokje van de brandsofindicator knippert al een tijdje) gaat er niet meer dan ongeveer 65 liter in de tank.

Hoe kan dit?

Met mijn vorige espace (model 1999) had ik dat probleem niet. Daar kon maximaal 70 liter in en daar tankte ik ook ongeveer 65 liter per keer.

espacerijder

Geplaatst door espacerijder (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ibo (0) PRO, 17 jaar geleden

is het geen drukfout die 83 liter?
bel voor de zekerheid anders de dealer op en vraag het ze.
kan ook zijn dat je verkeerd gelezen hebt, dat die tankinhoud van 83 liter van een renault espace is van een 6 cilinder 3 liter motorblok.

Gr ibo.

fatabeest (0), 17 jaar geleden

Nee een espace 3.0 V6 heeft een tank inhoud van 88 liter..die van de twee liter zal wel niet veel kleiner zijn dus kan best kloppen dat daar ook 88 inmoet...
Haal je tank eens los want mischien is je vlotter wel vuil en doet die het op een bepaald put wel niet goed...denk aan slecht contact

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.