Renault Laguna: in houden smoren motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 8 klepper

Bij mij doet zich het volgende probleem voor auto start goed naarmate hij warmer wordt gaat hij bij stationair slecht lopen bijna afslaan trek je op gaat de motor smoren dan schiet hij opeens los of gaat inhouden en rijdt normaal dan rijdt de wagen een tijdje goed en dan begint de ellende weer op benzine is het probleem minder maar niet weg
ik zelf zit aan de bobines te denken tot dat ik op professionals las van bijna het zelfde proleem maar dan allen op benzine en bleek de brandstofpomp defect te zijn mijn vraag is is er een samenhang wie heeft dit probleemaleens meegemaakt.
M.V.G. JAN

ya4442

Geplaatst door ya4442 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 17 jaar geleden

Brandstofpomp is het niet. Hoe is het met de klepspeling, is die wel eens opnieuw afgesteld ? Mocht dat niet het probleem zijn zou ik eens kijken of de map sensor niet defect is of dat het slangetje van spruitstuk naar die sensor slecht is. Bobines zou ook kunnen.

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ligt het binnenwerk van de katalysator misschien los,dit kan de uitlaatgassen in doorstoming belemmeren.

Hans

ya4442 (0), 17 jaar geleden

in december jl. is er koprevisie uitgevoerd voor een lpg motor de kleppen zijn tevens gesteld en aan de uitlaat hoor ik ook geen vreemde geluiden gasverdamper is ook gereviseerd en schoongemaakt.na de koprevisie liep hij perfect begin half februari is het langzaam begonnen rij je gewoon op snelheid niets aan de hand smoren en inhouden doet hij niet continu als de motor langzaam warm wordt en als hij goed op temperatuur is

AS1 (105), 17 jaar geleden

ik zou ook in de richting van de map-sensor zoeken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.