Renault Twingo: inbouwen van centrale vergrendeling in achterklep twingo

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 8V

Ik heb een universele centrale vergrendeling ingebouwd in mijn twingo van 2004 , maar nu zie ik geen enkele mogelijkheid om deze ook aantesluiten op de achterklep.
Is hier wel misschien een mogelijkheid voor , en kan mij iemand met dit probleem helpen, omdat je de sleutel van de achterklep helemaal moet draaien en daarom weet ik niet hoe ik deze moet bevestigen.
En nog een vraag is de chip die in de sleutel zit te verplaatsen naar een andere sleutel zodat ik de CV met de afstandsbediening van de nieuwe sleutel kan bedienen.

Hopenlijk kan mij iemand helpen

Bedankt
Randy

meisters

Geplaatst door meisters (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Op de sloop een achterklepslot halen dat afkomstig is van een Twingo met CV?

Je sleutelprobleem vraagt om nadere uitleg.

meisters (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je tip , zover had ik nog niet nagedacht.
Maar ik bedoel met het sleutel probleem is :dat ik op de CV een afstandbediening op kan aansluiten, maar deze heb je ook de afstandbediening die in een sleutel zit.
Maar je moet dan de baard laten na maken van de sleutel, dat zal geen probleem zijn, maar het probleem zit denk ik wel in de chipje wat voor de startonderbreking zorgt bij de twingo die in de originele sleutel zit.
Nu is mijn vraag is deze omtezetten.

sgm (0), 17 jaar geleden

Slot van achterklep is verschillend tussen CV en niet-CV versie. Niet-CV versie kan alleen met sleutel worden bediend (ontzettend lastig overigens). Dus als je de CV op dit slot zou zetten, gaat de achterklep altijd los in plaats van slot af. Dus om CV op de achterklep te krijgen is een CV-slot op de sloop halen de enige oplossing. Beste oplossing (ook voor je sleutelprobleem): compleet CV/slot, contactslot en IR ontvanger van de sloop halen en dat allemaal inbouwen. Dan heb je meteen ook een sleutel met CV.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.