Renault Laguna: Injectie stoornis Laguna Grand Tour 2.2 DCI 2005

Bouwjaar: 2005

Mijn Laguna Grand Tour 2.2DCI van 2005 heeft mij nu 2 maal in de steek gelaten met een injectie stoornis. Moter begint dan eerst te stotteren en stopt dan verveolgens helemaal. 1e reparatie door Renault betrof het vervangen van het inspuitstuk van de nokkenas. Dit heeft exact 1 dag geholpen. Ze zijn nu met de 2e reparatie bezig. Wat kan de echte oorzaak zijn?

Hans3965

Geplaatst door Hans3965 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat is een inspuitstuk van de nokkenas?

Heb je ook foutcodes? Slaat de motor af onder het rijden of bij stationair lopen?

Hans3965 (0), 18 jaar geleden

Hoi
Ik weet nog weinig - Renault heeft mij telefonisch medegedeeld dat het bij de 1e reparatie "inspuitstuk nokkenas" betrof. Ik heb daarom ook geen fout codes.
In eerste instantie kwam het probleem alleen voor bij toerental 2400, onafhankelijk van de versnelling. Veel stotteren en bij terugschakelen weer doorgaan. Later werd dit erger en sloeg hij volledig af, ook bij stationair lopen. Dit laatste was ook na de 1e reparatie het geval - heb nog geen 20km kunnen rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.