Renault Grand Scenic: instrumentenpaneel zwart

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Heren, het is zover. Ook ik heb een zwart instrumentenpaneel. Ik heb begrepen dat dit regelmatig voorkomt bij dit type auto, echter klopt het dat de richtingaanwijzer dan niet meer klikt ? Hij werkt wel! Ook de bediening aan de stuurkolom werkt niet meer, o.a. geluid radio. Verder alles normaal denk ik. Herkent iemand dit probleem en hou me aanbevolen voor de niet duurste oplossing. vr. gr. Rien.

nihuni00

Geplaatst door nihuni00 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

abc (0) PRO, 9 jaar geleden

paneel naar een reparateur brengen ff google gebruiken

nihuni00 (0), 9 jaar geleden

Oke ABC, dat snap ik, maar wat ik vooral bedoel is of het klopt van de richtingaanwijzer en de bediening stuurkolom. Als dit niets met het donkere paneel te maken heeft zou het dan een andere oorzaak kunnen hebben?

abc (0) PRO, 9 jaar geleden

heeft daar mee te maken

nihuni00 (0), 9 jaar geleden

Dank je . Dat wilde ik even zeker weten. Zal verder actie ondernemen.

nihuni00 (0), 9 jaar geleden

Ik heb het paneel laten reparen en alles werkt weer perfect. De uitleg van de reparateur was dat de solderingen van de fabriek uit te dun en broos zijn en dat door het vele verwarmen en krimpen er een keer een einde aan komt. Ze vervangen meteen de 12 kwetsbare onderdeeltjes en klaar is kees. gr. Rien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.