close auto

Surf Advertentievrij op Problemcar.nl!

Geen afleiding meer, alleen de antwoorden die je zoekt. Word VIP en geniet van een volledig advertentievrije ervaring.

Word VIP voor slechts €1,99 per maand!

Word vip

Renault Kangoo: Interieur inrichting met scheidingsrek

Bouwjaar: 2005

Interieur inrichting met scheidingsrek

Wie heeft er al een origineel scheidingsrek geplaatst tussen de bestuurdersruimte en laadruimte waarvan het rechter deel kan wegdraaien?

Is het zo dat je het rechterdeel er moet uitnemen bij het vervoeren van lange onderdelen of kan je dit wel degelijk naar voor draaien en is er een soort zetel origineel dat weg kantelt zodat het rechtse scheidingsrek volledig naar voor draait en kan vast gezet worden.

Geplaatst door

16 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Er is wel zoiets leverbaar geweest; een scheidingsrek waarvan het rechterdeel naar voren kan wegdraaien. De rugleuning van de rechter stoel moest dan neergeklapt worden. Dan had je naar voren toe een vlakke laadvloer.

Deze optie is nooit in Nederland geleverd omdat het door de nederlandse regelgeving niet is toegestaan.

Henk Nobach 0
badge

19 jaar

kijk eens op renault net daar staat een duidelijke beschrijving van deze zaken want dat kopietje wat er bij zit is vaak niet duidelijk

abc 0
badge

19 jaar

alvast bedankt zal nog eens kijken wat we er mee gaan doen. het is voor in belgie

16 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.