Renault Laguna: kabelboom

Bouwjaar: 1999

f9q 1.9 dti msa 15. Zijn er bij dit type problemen (beschadiging) van de ecu kabelboom bekent? Heb er een staan met permanente fout op lucht-temp sensor en gaat regelmatig niet van start blokkering af met een dtc op de communicatie-draad van de s.b
J.E

janh5107

Geplaatst door janh5107 (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

ik begrijp niet al je afkortingen maar echt problemen met bedrading zijn er niet .
wel wil de startmotor voor problemen zorgen wat betreft niet aanslaan .de startmotor verstoord dan het signaal van de bdp sensor waardoor hij niet aanslaat soms ook zichtbaar aan rare weergave van teorenteller tijdens starten.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Er zijn bij de DTi wel gevallen bekend van draadbreuk. Verdachte plaatsen zijn in de omgeving van dynamo en brandstofpomp. De draad slijt door in de geribbelde beschermhuls.

janh5107 (0) PRO, 18 jaar geleden

luchttemp-sensor was defekt.
De stekkerverbinding (witte stekker in box naast accu)in de communicatie-draad tussen ecu en startblokkering was de oorzaak van zo nu en dan niet starten.Bedankt voor de reakties.
J.E

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.