Renault Laguna: kachel

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine

ik heb een laguna van het jaar 1996 nu blaast mijn kachel alleen maar koude lucht wat moet ik eraan doen

wimblad

Geplaatst door wimblad (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Kachelradiateur vervangen.

wimblad (0), 11 jaar geleden

is er geen anderen oplossing als radioteur vervangen.

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Andere auto kopen? Radiateur zit verstopt. Bekende kwaal bij deze auto's. Spoelen enz. kun je wel vergeten. Zijn redelijk te vervangen. Een vakman zou het met 1 tot 2 uurtjes moeten lukken.

RPJdeWeert (0), 11 jaar geleden

Bij een 96er Laguna moet dit in een half uurtje te doen zijn, makkelijker als dit wordt het niet! Wel de KACHELradiateur vervangen, niet de MOTORradiadeur. De kachelradiateur zit onder het dashboard

willyvan (5) PRO, 11 jaar geleden

spoelen heb er heel veel zo open gemaakt

jawadcars (0) PRO, 11 jaar geleden

Je kunt proberen te spoelen met azijn.

wimblad (0), 11 jaar geleden

heb al gespoelt nu alles open stroomt even door en een klein beetje warmte ,leidingen zijn hard en dan even warmte en daarna weer lauw alles al ontlucht .

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Gewoon vervangen.........Anders wordt het niks.

wimblad (0), 11 jaar geleden

Kachel onder het dashboard zit gepoptnagelt moeilijk los te krijgen volgens mij .Moet mijn hele dashboard denk ik slopen waar ik niet op te wachten zit .zijn er geen anderen mogelijkheden meer .

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Kachel hoeft er ook niet uit..... Radiatortje kan er zo opzij uit, richting pedalen. Wateraansluiting zit met 1 schroefje aan elkaar gedraaid en het radiatortje zelf met 2 schroefjes.

wimblad (0), 11 jaar geleden

We gaan het weer eens proberen

Ed Ang (0), 11 jaar geleden

Gepopnageld? Dat is dan niet origineel, op die manier. De kachelradiateur zit vast met 3 of 4 schroeven/bouten en de leiding van die kachelradiateur zit vast aan het leidingsgedeelte, dat door het schutbord heen gaat, met 1 schroef. In de vraagbaak staat dat je onder de motorkap moet zijn om je kachelradiateur in het interieur te verwijderen, maar dat is in de praktijk niet nodig. Wel even een grote bak bij de pedalen leggen, er komt een hoop uit als je die leiding lost maakt ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.