Renault KANGOO 1.5 DCI 42KW: kachelmotor draai continu.

Brandstof: Diesel

Ik rijdt in. Ik heb een kubistar van 2003. gelijk aan de kangoo, alleen de naam niet. nu draait de kachelventilator alleen op stand 3. ik heb al een ander knoppenpaneel geprobeerd en een andere weerstand, echter zonder resultaat. Wie weet waar het nog meer aan kan liggen. Of is het zo als bij de kangoo dat je de stroom er even af moet doen en dan weer inleert via het contact? Groet Freek

freek1

Geplaatst door freek1 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

freek1 (0), 7 jaar geleden

Hallo, ik had problemen met de ventilator. Bleek achteraf toch de weerstand te zijn. Ik had de eerste uit de sloop welke ook kapot was. Nu nog een andere geprobeerd en de kachel werkt weer.
Groet freek

teunissen (0), 7 jaar geleden

die weerstand is niet zomaar stuk gegaan, hoogstwaarschijnlijk loopt de ventilatormotor te zwaar.
SMEREN de lagertjes.

freek1 (0), 7 jaar geleden

Hallo Teunissen,
Die heb ik gelijk gecontroleerd, niet mee aan de hand. Ik heb de auto nog niet zolang en waarschijnlijk was het al stuk bij aankoop. Maar het is weer opgelost. Bedankt voor de tip overigens.
Groet Freek

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.