Renault Laguna 2 liter LPG3: Kachelventilator

Bouwjaar: 1998

De kachelventilator is doorgebrand en vervangen door een nieuwe. Echter werkt hij nog steeds niet. Kennelijk moet ergens nog een zekering of zo zitten? De leverancier van de kachelventilator vertelde dat deze achter de airco-regelunit in het dashbord moet zitten, maar daar kan ik niets vinden. Heeft iemand een idee?

Laguna Driver

Geplaatst door Laguna Driver (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cdh (0) PRO, 18 jaar geleden

je moet de kachel weerstand maar eens bekijken,dat komt ook nog al eens voor bij renault. En hoe zag de stekker eruit die op de ventilatormotor zit? deze willen weleens verbranden. De zekering zit gewoon in de zekeringkast. Succes.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

zekering zit aan de onder kant in de zekerigen kast en niet aan de voorkant bij de andere zekeringen.
dus even op kop eronder gaan liggen suc6

Laguna Driver (0), 18 jaar geleden

Inderdaad blijkt de zekering aan de onderkant van de zekeringkast te zitten! De ventilator werkt weer. Dank voor de tip abc!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.