Renault Laguna: Keycard wel de deuren open, maar niet starten.

Bouwjaar: 2002

Hallo,

Ik heb een LAguna Grand Tour uit 2002 met een kaart. Vanochtend gewoon naar het werk gereden. Wil na het werk weer weg rijden, de deuren kon ik gewoon openen met de kaart, maar kon niet starten. Wel ging de radio aan en de navigatie. De lampjes naast de kaartlezer bleven knipperen en ook het rode lampje in het dashboard. Heb een aantal keer geprobeerd, maar alleen de deuren werkte op de kaart , maar kon niet starten. Heeft iemand een idee wat er mis kan zijn en hoe dit op te lossen is?

Alvast bedankt.

LagunaGrandTour

Geplaatst door LagunaGrandTour (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 16 jaar geleden

Ik doe een gok hoor, maar er zitten twee lipjes in de kaartlezer, door de kaart erin te drukken, drukken de lipjes een schakelaartje in. Hierdoor worden de functies geactiveerd. Bij mij was er zo'n lipje afgebroken waardoor de auto niet meer zelf starte. De kaart lezer kan je vrij snel open maken. Asbak eruit... kaartlezer kan je er dan uittrekken. Het frontje losmaken van de kaartlezer zelf en dan met een schroef is het apparaat open en kan je zien of beide lipjes nog heel zijn. Mijn advies koop geen nieuwe kaartlezer als er een lipje is gebroken (300 euro) maar lijm er met twee componenten lijm een nieuw lipje op.

LagunaGrandTour (0), 16 jaar geleden

Na van alles geprobeerd te hebben, reserve kaart, andere kaartlezer van de garage geleend, en meerdere keren open en dicht, niks lukte. Toen even de accupool los en er weer op, en jawel hij doet het weer.
Geen idee hoe het kan of komt, maar hij werkt weer.

mkroon (0), 16 jaar geleden

En nu je elektrische ramen zeker weer opnieuw inleren?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.