Renault Grand Espace: Keycard zendt code niet mee

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0T

Eén van mijn key-cards werkt niet meer. Ik kan de auto wel starten, maar de afstandsbediening doet het niet (handsfree functie doet het niet en open en dicht ook niet). En dan heb je er dus niet aan ;)

Via-via ben ik bij een "reparateur" uitgekomen. Aangezien het een 3-knops kaart betreft eerst even gebeld, want de 3-knops zijn lastiger te maken. Dit type 3-knops was volgens de reparateur wel te maken. Het is er een van het type "3e knop lampje" en niet van het type "3e knop auto+lock". Helaas onverrichter zake retour gekregen met de melding: "Sleutel zendt code niet mee".

Heeft iemand enig idee of dit nog te repareren is, of dat dit betekent over en uit, nieuwe bestellen?

Bvd,

Maarten

mschut

Geplaatst door mschut (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Ik denk dat je in Ede bent geweest, Als die het niet voor elkaar krijgen ben je waarschijnlijk aangewezen op een nieuwe kaart. De dealer kan met hun apparatuur nog ea uitlezen en testen, maar die repareren de kaart niet dus moet je toch nog een nieuwe kopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.