Renault Laguna: Kilometerkabel vervangen

Bouwjaar: 1994

Heb dashboard moeten demonteren en de kilometerkabel klikte eruit. Volgens de dealer kan je die zo weer erin klikken zonder de kabel los te maken op de versnellingsbak. Maar dan moet je wel hele kleine handjes hebben. Is hier een trucje voor of hoe haal ik de kilometerkabel op de versnellingsbak los zodat ik deze naar binnen kan trekken.

Alberto182

Geplaatst door Alberto182 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Ter hoogte van het gaspedaal (dus achter dashboard langs)omhoog gaan met je hand, dan kan je er zo bij. Hoef je geen kleine handen voor te hebben.

Alberto182 (0), 19 jaar geleden

Henkie Nobach.
hartelijk bedankt voor deze tip. Inderdaad was dat een goede weg en het lukte zonder problemen. En deze site is fantasties, Wat een informatie kan je krijgen. Mijn complimenten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.