Renault Clio: Kilometerteller kabel lostrekken?

Bouwjaar: 2002


Hallo!

Ik heb momenteel een huurauto, een renault clio 1.6
Gezien het kilometertarief 0.28 per gereden km is, wil ik graag de teller stilzetten. Via via hoorde ik dat je de kabel/stekker van de kilometerteller er uit kan trekken ergens.

Wie weet waar ik deze kan vinden? Of wat is een andere optie?

dankje

Volkswagen 5

Geplaatst door Volkswagen 5 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 19 jaar geleden

Verwacht je een serieus antwoord????? Bij veel van de collegae op deze site worden ook auto's verhuurd. Wat je wilt doen is dus diefstal en dus strafbaar. Overigens valt het motormanagement in storing zonder snelheidssignaal dus het kan zomaar niet.

Mussotje (0) PRO, 19 jaar geleden

Gewoon minder rijden, anders ga je maar met de bus. Ik vind dit geen vraag voor een serieus forum. Je steelt dus gewoon.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

teller stopzetten...lekker is dat....en dacht je dat dit niet op te sporen is? uitlezen van het mm brengt het al snel aan het licht.....en inderdaad...alles zou waarschijnlijk in noodloop vallen.....overigens vind ik het een belagelijke zaak dat je deze vraag stelt.....als de huurauto je te duur is moet je hem gewoon terug brengen......en niet mee gaan prutsen.

Niki8188 (0), 19 jaar geleden

100% mee eens!!

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

jongens!! laten we ons er niet druk om maken!

er zijn er meer mee op de koffie gekomen!

tevens treedt er een storring op, deze kunnen ze zelf toch niet wissen! ;^)

mooi die stekker eraf laten trekken! ;^) de rekening valt achteraf vanzelf in de bus!! ( en die zijn niet mals )


paul,

jaap4744 (0), 19 jaar geleden

mee eens jaap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.