Renault megane dti hatchback: klapperend geluid hoorbaar rechtervoorwiel.

Bouwjaar: 2001

hallo allemaal,

ik heb sinds een tijdje een vreemd geluidje die nu wel erg irritant begint te worden.
ik hoor namelijk tijdens het rijden een vreemd klapperend geluid als ik over een hobbelige weg rijd, dit wordt erger als het koud weer is. ben bij mijn garage geweest en die beweren dat het aan de voorschokdempers ligt en voor alle zekerheid ook de stabilisator rubbers moet vervangen, m.a.w. veel geld.
ben toen gaan informeren bij andere garages.ben toen ook bij euromaster geweest en die heeft me netjes geholpen,heeft de auto op de brug gezet en geconstateerd dat alleen de rechter stabilisator rubber lichte speling heeft en dat de schokdemper niet versleten is.

wat kan het nou zijn ? wat kost zo'n rubber eigenlijk ? hij heeft het over ongeveer 40 euro per stuk en dan nog voor zekerheid uitlijnen omdat ik vind dat de auto rijwind gevoeliger is geworden.

klopt die prijs van 40 euro per stuk wel ? hij moet ze bij de renault dealer bestellen.

graag uw mening en hulp .

met vriendelijke groet,

Versace1

versace1

Geplaatst door versace1 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Sander10757 (0) PRO, 18 jaar geleden

8,17 euro p.st ex btw

versace1 (0), 18 jaar geleden

zo goedkoop ? , hoe komt het dan dat de medewerker van euromaster het heeft over ongeveer 40 euro per stuk ?
klinkt als oplichting... dat is een verschil van ongeveer 30 euro per stuk... dan nog montage kosten en uitlijnen....
misschien moet ik dan om het aankoopbewijs van de renault dealer vragen ? is het trouwens ook makkelijk zelf te vervangen ? of moet je ze persen of zo iets?


ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Ga een rubber halen bij de dealer en monteer het zelf.Is goed te doen.Wat betreft de voorschokbrekers die rammelen ?? dit komt weinig voor.

versace1 (0), 18 jaar geleden

hoe gaat dit in z'n werk ? gewoon stabilisator demonteren en de rubbers zo vervangen ? zijn ze niet geperst ? ik heb zelf geen grote krik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.