Renault Espace: Kleine mankementen

Bouwjaar: 1997

Mijn vader heeft kortgeleden een renault espace 2.0 gekocht. Nu na een jaar doen er zich een aantal mankementen voor:
- de digitale kilometerteller is van slag (hij staat stil voor een verkeerslicht met een snelheid van 120 km en rijdt met een snelheid van 0 km, het geeft alles aan behalve het goede aantal)
- klepperend geluid bij de wielkasten voor
- bij het contact maken komt er op het display waar normaal de tijd aangegeven staat "airbag"te staan en daarna "service", een dealer vertelde dat het niks was maar ik ben hier niet zo zeker van (6e zintuig o.i.d)

Wie kan me helpen?

Crazywagon

Geplaatst door Crazywagon (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Alleen op die airbag kan ik antwoord geven moet je hem toch laten uitlezen bij de renault dealer dan zul je de draden onder de voorstoelen moeten doorsolderen en als dat niet helpt zal denk ik de rekeneenheid wel stuk zijn maar meestal zijn het de draden on de voorstoelen. succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.