Renault espace: stoelen rammelen

Bouwjaar: 2004

hoi wie weet er iets over een nieuwe espace waar de achterstoelen van rammelen als je over een klinker weg rijdt
vriendelijke groet richard

richardkrekels

Geplaatst door richardkrekels (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja klopt!!!! dan moet de frames vervangen van de stoelen er zit te veel speling op het zit echt in de stoel is ook geen motivicatie van je moet de complete frames vervangen en dat is best veel werk.Wat voor espace is het 3.5 v6??

kurt6420 (0), 19 jaar geleden

hoi richard, heb ook hetzelfde probleem bij espace 4.
ik heb de geleiders moeten demonteren en de staafjes waar deze mee schuiven moeten vernieuwen. Er zijn namelijk verschillende diktes in deze staafjes. Er zijn 4 kleuren in en naargelang de kleur verschilt de dikte. Heb deze geplaatst zonder resultaat. Bij sommige blijkt het wel te helpen, maar volgens mij zit het probleem ook echt in het frame, in de scharnierpunten van de rug en zit. Je moet maar eens gaan rijden met de rug van de stoelen neergeklapt, dan is het geluid weg. Alleen kost een frame bijna 1000 euro en dan nog het werk erbij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.