Renault Megane: Kleppenstellen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 Liter F3R motor

Hallo

Sinds kort ben ik in het bezit van een Renault Mégane Scenic 97.
Nu moeten bij deze auto de kleppen worden gesteld nu geeft men aan in de vraagbaak dat het bij deze motor heel simpel blijkt te zijn. Maar wat schept mijn verbazing dat Renault? bij deze type motor cq stoterkommen zijn veranderd volgens de vraagbaak moeten hier zogenaamde uitsparinkjes zitten tussen de klepjes en de kommen. Nu blijkt het bij deze motor/stoterkommen niet zo te zijn. Nu is mijn vraag wie weet een makelijk en betaalbare manier om de kleppen alsnog te stellen. Graag een duidelijke antwoord.

Alvast bedankt.

Henk

Henk16

Geplaatst door Henk16 , lid sinds 12 jaar geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 12 jaar geleden

Deze kleppen kun je gewoon stellen
inlaat 0,20
uitlaat 0,40
Koud stellen.

anoniem-1573996169, 12 jaar geleden

die plaatjes liggen onder je stoterkom als ik me niet vergis moet je nokkenas eruit eerst alles opmeten dan nokkenas eruit dan plaatje meten of kijken wat erop staat en dan ruilen tegen dikkere of dunnere totdat de gewenste speling is bereikt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.