Renault Megane: Accu loopt steeds in 1 dag volledig leeg.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

Hallo,

Sinds een week of 3 inmiddels loopt mijn accu als de auto stilstaat in 1 dag leeg. Als hij iedere dag gewoon rijdt is er geen enkel probleem maar zodra hij stilstaat loopt hij leeg en doe t hij dus niks meer.
Heb dit een jaar geleden ook al gehad, maar toen vanzelf ineens weer overgegaan. De accu is pas een half jaar oud. Wat zou dit kunnen zijn?

suzanne1983

Geplaatst door suzanne1983 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Thijs11395 (0) PRO, 14 jaar geleden

Waarschijnlijk zit het probleem niet in de accu zelf, maar blijft er ergens een elektrische verbruiker aanstaan. Controleer eens goed of alle lampen uit zijn als je de auto achterlaat (kofferbak, dashboardkastje, make-up spiegel, ...) en of de radio niet aan blijft staan.
Als dat niets oplost, de lekstroom meten en een voor een de zekeringen lostrekken om te achterhalen in welke kring het verbruik zit.

Succes, Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.