Renault Kangoo: koelsysteem ontluchten

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Om wat schade te herstellen moest ik de radiator er even uit halen. Alleen bij het checken waar de ontluchtings nippel zitten, kwam ik erachter dat die weinig meer voorstellen. ze zijn nogal verroest, zo erg dat ik niet eens kan zien wat ik nodig zou moeten hebben om ze open te draaien (plat, kruis, torx, inbus, iets anders?). Iemand hier ervaring mee en enig idee hoe dit op te lossen?

1 ontluchtingsnippel zit op de slang van/naar de interieurkachel, daar lijkt de nippel zelfs afgebroken (zie foto 1, 2), de andere op de pomp.


alvast dank!

thijs1423

Geplaatst door thijs1423 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kobusdekater (0) PRO, 10 jaar geleden

ik denk dat je het allang opgelost hebt, maar anders is ''Midlock Set nr.10'' wel ideaal, moet je alleen even iets uitzoeken om het weer af te dichten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.