Renault Espace: Koelventilator draait niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Type JEOEL5 Motor G8T met airco .
Ventilators springen niet meer op. De kabels wat gevolgd tot in de zekeringkast in de motorruimte. Heb daar een wit vierkantig stekkertje gevonden met een gele en groene draad dat nergens ingeklikt was. Als ik die doorverbind (groen met geel) dan draaien de 2 ventilators meteen (ook met koude motor). De vraag is nu: waar moet dat stekkertje vastgeklikt worden?


[url=http://img691.imageshack.us/i/img0383td....][img]http://img691.imageshack.us/img691/2755/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

Stagas

Geplaatst door Stagas (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ed Ang (0), 13 jaar geleden

Als je deze stekker doorverbindt en de fans gaan draaien, dan kan het haast niet anders dat deze stekker leidt naar een thermokoppel die de temperatuur in de radiateur meet en de fans laat draaien bij een bepaalde temperatuur. Heb je geen handboek m.b.t. uitleg van de zekeringkast?

Stagas (0), 13 jaar geleden

Deze groene en gele draad komt van de thermokoppel. Maar de vraag is waar moet deze stekker in. Ik vind geen andere losse stekker waar deze inpast.

Stagas (0), 13 jaar geleden

Heeft er iemand een electrisch schema (vooral de koelventilators) voor dit type ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.