Renault Scenic: Koelvin slaat niet aan daardoor bij stilstaan motor temperatuur

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG

Hallo mede gebruikers,

Ik sleutel aan een Renault scenic die koelvloeistof verliest. Na afpersen koelvloeistofsysteem blijkt er geen lek te zitten. Althans niet te vinden. Nu kwamen we erachter dat de koelvin niet aan slaat. De motor wordt dus erg warm als je stil staat bijvoorbeeld voor het stoplicht. De ventilator is goed want we hebben direct de accu aangesloten en hij draait als een zonnetje. Ook thermostaat al vervangen. Nu is mijn vraag of iemand mij kan vertellen waarom de koelvin niet aanslaat ook niet als de motor warm loopt. Ook de zekeringen zijn heel dus die zijn het ook niet.
Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen.

Met vriendelijke groet,

Sid

sidisit

Geplaatst door sidisit (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 10 jaar geleden

dan is je thermoschakelaar kapot,die zit of in de radiator of in de kop.even de stekkers eraf trekken en doorverbinden dan moet de koelvin draaien draait hij dan weet je dat de elektronica goed is maar je thermoschakelaar kapot is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.