Renault Espace: Koffer opent niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel

Hallo,

Ik heb een koffer van een Espace die niet meer opent. Kan ik deze van binnenuit openkrijgen? De bekleding van het kofferdeksel is niet te demonteren zonder dat de koffer open is...

Alvast bedankt voor de hulp!!

Geplaatst door

Doko (0)
badge

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

als het goed is kan je het slot klein stukje zien aan de binnenkant er zit een haakje met een klein gaatje er in die moet je naar links of rechts drukken met een klein schroefdraaiertje en open.
veel succes.

jeroen

jeroen140286 0
badge

15 jaar

een espace heeft l en r een slot zitten ,de bekleding is te demonteren (net ver genoeg)om met je arm ertussen te komen en dan het slot in het midden van de klep te openen

abc 0
badge

15 jaar

wij hebben jaren geleden ook zń probleempje gehad. Ik kreeg de bekleding van binnenuit niet eraf. Het probleem zat in het rechter slot. De rubber sierstrip aan de buitenkant verwijderd, een gat in de klep geboord en toen opengenaakt. De trekstang was versteld op het slot. Rubber strip weer terug geplaatst.
En nu komt het, enkele weken later weer hetzelfde probleem, rechts niet ontgrendelen, gelukkig zat het gaatje nog onder de sierstrip, dus open was die zo. Weer was de trekstang versteld. De oorzaak zat in de achterste stoel als deze vast tegen de achterklep aanstaat, en men probeert de klep te openen staat er zo veel spanning op het slot dat de trekstang verbuigt wanneer geforceerd geprobeerd word om de achterklep te openen.

dafcoupe 0
badge

15 jaar

Hoe is het afgelopen, met het openen van de kofferklep ?

dafcoupe 0
badge

15 jaar

Wat je ook kunt proberen is om verlichting,s delen van de acht klep los te maken en dan te kijken of dat je de klep los krijgt.

ksie2 0
badge

15 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.