Renault Kangoo: kosten distributieriem vervangen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6 16 V

Is een bedrag van 495€ een normaal bedrag voor het vervangen van een distributieriem inclusief loop en spanrollen? wat kosten de onderdelen eigenlijk? Ik heb nl ook een aanbieding van 245€ maar dit is dan exclusief span en looprollen kosten deze delen dan 250 €?
vast bedankt Leo

kootonline

Geplaatst door kootonline (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je de loop- en spanrollen en de waterpomp niet vernieuwd dan kom je er binnen een halfjaar achter dat goedkoop=duurkoop.

ksie (0) PRO, 17 jaar geleden

Inderdaad alle spanrollen vernieuwen.Dit is ook voorschrift van renault.

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Vast goedkoper als een kapot blok.

;)

Cor

kootonline (0), 17 jaar geleden

maar mijn vraag is, of het bedrag van 495€ een normaal bedrag is of niet, niet dat ik wil bezuinigen op niet vervangen van onderdelen. En zou het verschil van 250€ de kosten van de spanrollen zijn?

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

spanrol en looprol zie ik staan voor 160 ex-btw, dus met waterpomp zou 250 wel haalbaar zijn. riem zelf kost ongeveer 60 ex-, maar vergeet ook de arbeidsuren niet. Je blok moet echt wel een stukje uitelkaar, en renault zet niet alle boutjes op een even bereikbare plaats. verder weet ik niet of je de multiriem ook wil vervangen, prijs is dan 16 of 30 ex- afhankelijk of je ook airco hebt.


Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.