Renault : kosten homokineet/aandrijfas

hallo
de stofhoes van mijn homokineet linksvoor is gescheurd en zal vervangen moeten worden en hiervoor heb ik dinsdag een afspraak bij een garage. Nu wil ik daar wel een beetje 'mee kunnen praten' en er is natuurlijk een kans dat er het een en ander beschadigd is. Stel dat blijkt dat de homokineet zelf vervangen moet worden en de aandrijfas niet (als die nog goed is), wat zou dat dan ongeveer redelijkerwijs moeten kosten? En wat als de complete aandrijfas met homokineet vervangen moet worden? Graag prijzen inclusief arbeid. Alvast erg bedankt voor de reacties.

ronaldstolk

Geplaatst door ronaldstolk (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jaap4744 (0), 18 jaar geleden

hoi kan je het zelf niet?????? is heel goed te doen spaart je een hoop geld uit. hoes is 11 euro dus ik hoor het wel gr jaap

ronaldstolk (0), 18 jaar geleden

Jaap, dank voor je reactie. Hoes kan ik zelf wel, maar het gaat mij er om wat het kost als een homokineet en/of complete aandrijfhoes vervangen moeten worden. Dit blijkt naar mijn mening toch duidelijk uit mijn vraag.

jaap4744 (0), 18 jaar geleden

hoi ronald. homokineet kost wielzijde 95 euro bakzijde 130 dus ik hoop dat het zoo goed is. gr jaap

jaap4744 (0), 18 jaar geleden

hele as kompleet 240

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Overig of stel zelf een nieuwe vraag.