Renault Laguna: krakend geluid achteras

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

ik hoor een krakend geluid aan de achteras en heb de schokdempers al vervangen . Vermoedlijk zijn het de rubbers van de achteras . Zijn deze gemakelijk te vervangen of is daar speciaal gereedschap voor nodig , gr

Dalemans

Geplaatst door Dalemans (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Erik2804 (0), 13 jaar geleden

Kan goed zijn. Het rubber zit in een ring gevulkaniseerd. Als het rubber los laat dan hebben de rubbers hun beste tijd wel gehad.

Om de rubbers zelf te vervangen is een hele klus. De achteras eronderuit, remleidingen losmaken, etc.

Een goed uitgeruste Renault gespecialiseerde garage (hoeft niet noodzakelijk dealer te zijn) heeft hier een speciaal trekgereedschap voor. Ze steken de nieuwe rubbers terwijl de as nog onder de auto zit. Het is dan een uur tot anderhalf uur werk... de kosten vallen dan ook nog wel te overzien.

Dalemans (0), 13 jaar geleden

Ik denk het toch dat het geluid van de rubbers moet komen , k' zou niet weten van waar anders .De veren zien er ook nog goed uit , maar vindt dat toch rap de wagen heeft maar juist 100.000 km , gr

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Ja het geluid komt zeker weten van de rubbers, is een bekend euvel. De rubbers kosten rrond de 70 geloof ik. Maar het inzetten is duur en verschilt veel in prijs. En ook niet alle renault garages gebruiken de tool van renault waardoor de ene dealer duurder is dan de andere. Even rondbellen loont.

Dalemans (0), 13 jaar geleden

Ok , zal ik zeker doen gr.

Dalemans (0), 13 jaar geleden

Heb de bussen laten vervangen in de garage 152 eu probleem opgelost

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Das een mooie prijs.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.