Renault Megane: krijgt geen stroom op de aanjager schakelaar

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i

achter op de schakelaar komt geen spanning waardoor de aanjager en airco het niet doet. als je hem achter de schakelaar op de gele draden aanstuur dan doet die het wel op alle standen en de airco ook. hoekan het dat die niet doet en de zekering is heel en ventilator ook

Monteur1

Geplaatst door Monteur1 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

timhoeks2 (0) PRO, 17 jaar geleden

jou zekering krijgt denk ik niet eens voeding,of wel? wel voeding:achterop de zekeringkast zitten stekkers (uitgand naar paneel) die fikken nogal eens in. oplossing is nieuwe contactgeschakelde draad trekken of stekker modificeren en amp-tje op die pen. geen voeding: dan is waarschijnlijk het relais wat vlak naast die zekeringkast zit de boosdoender. daar gaan de dikste gele draden naar toe. hopelijk heb je hier wat aan en laat me het wel weten he!!

Monteur1 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo tim.
K heb een nieuwe draad achter het contact getrokken, en afgezekert.
Nu werkt de aanjager weer naar behoren. Bedankt voor het reageren en de bruike bare tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.