Renault Clio: Kruiskoppeling?

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400Energy

Dag mensen,

De Clio van een buurvrouw is naar de reparateur geweest om de remmerij weer veilig te maken en de speling in het stuur op te heffen. Dat eerste is gelukt, tweede niet. Er is van links naar rechts ongeveer 25% speling, vrijwel vrije slag voordat er een reactie komt, de pomp v/d stbekr begingt pas dan te pompen. Tijdens het rijden is dit een ramp maar ik maak me zorgen over de veiligheid. Volgens mij betekend dit een defecte kruiskoppeling? Hij zit ergens onderin de voetenbak, voor/tegen het schutbord zonder brug niet bij te komen. Wat zou zoiets gaan kosten?


Dank voor uw tijd

david.tb

Geplaatst door david.tb (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hoogfrequent (0), 17 jaar geleden

David. laat die buurvrouw maar heel snel naar de Renaultdealer gaan. Die stellen wel de diagnose en de prijsopgaaf. dealer zit vlakbij in Renkum. Wat heeft die Clio trouwens gelopen want speling in het stuur?
Wie heeft trouwens de remmen gerepareerd zonder dat stuurprobleem op te merken. Als dit een dealer zou zijn zou deze toch wel een waarschuwing gegeven hebben wantzoals jij het aangeeft lijkt er iets ernstigs aan de hand. Normaliter voel je al bij enkele cm stuurverdraaing weerstand en slaat de pomp aan.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

komt wel meer voor bij de oudere clio's zit niks anders op dan de stuurkolom te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.