Renault Laguna: [Laguna 1.9 DCI privilege] Azijn lucht bij het starten!

Bouwjaar: 2001

Bij het starten van de Laguna komt er een ontzettend sterke azijn lucht vrij. Dit is vooral als het een warme dag is geweest. Na ongeveer 10 tellen is de geur ook weer weg. Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen?
Alvast bedankt.

Gr,
Arif

juan1979

Geplaatst door juan1979 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Arno653 (0), 18 jaar geleden

Zou de airco kunnen wezen.
Wanneer de auto even stilgestaan heeft vormen zich bacterien in het systeem.Het is beter om de airco vijf minuten voordat je de wagen stil zet de airco uit te schakelen,blijft er minder vocht achter.Maar nogmaals het kan ook wat anders wezen.

peter8765 (0) PRO, 18 jaar geleden

Is de airco ooit al eens gereinigd geweest?

juan1979 (0), 18 jaar geleden

Ik heb de auto in februari gekocht bij een dealer, maar er staat niks in het onderhoudsboekje over het reinigen van de airco.
Ik heb een afspraak gemaakt voor volgende week dinsdag bij de dealer en nu maar hopen dat ze iets kunnen vinden, want het ruikt niet echt fris (understatement).

peter8765 (0) PRO, 18 jaar geleden

Laat iets weten Arif!

juan1979 (0), 18 jaar geleden

Airco gereinigd en het vies luchtje is gelukkig weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.