Renault Laguna: Laguna 1996 Uitbouwen verstelbare koplampen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG

Hallo, ik wil de verstelbare koplampen uitbouwen bij mijn Laguna '96. De reflectoren zijn op. Nieuwe units zijn in bestelling, maar hoe moet ik de oude koplampen eruit krijgen.
Bij de de diverse forums zie ik dat de bumper eraf moet, maar dat is volgens mij alleen bij de Laguna II, toch?
Moet ik de grill er afhalen om zo bij de onderste schroeven van de koplampen te komen.
Bedankt alvast voor ht antwoord.

sngry4

Geplaatst door sngry4 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

AS1 (115), 17 jaar geleden

De grill moet er inderdaad af. In het midden boven zitten zichtbare Torx-schroeven in de zwarte plaat. Verder aan de voorzijde aan elke kant tussen de spleet van de bumper. Even met een lamp kijken.
Verder zit de grill helemaal aan de uiteinden in de auto geklikt. Je moet eerst de richtingaanwijzers verwijderen. Dan zie je het uiteinde zitten. Deze moet je losknijpen en dan schuif je grill er uit.

Het weer vastklemmen van de richtingaanwijzer aan de rechterkant kan lastig zijn vanwege de accu. Ik gebruik altijd een tang om de veer te spannen.

sngry4 (0), 17 jaar geleden

Hartelijk dank AS1 voor je snelle antwoord.

Als alles binnen is zal ik je over de vorderingen op de hoogte houden.
Ik zal wel een test uitbouw doen om evt. problemen voor te kunnen zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.