Renault Laguna : Laguna 2004 stottert, rookt en slaat af.

vbb

p.kerkhoffs

Geplaatst door p.kerkhoffs (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

marcel1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Probleem zit in de gasinjectoren.Komt wel vaker voor. Je kunt ze alleen per 4 stuks verkrijgen.Marcel

AS1 (0), 16 jaar geleden

[quote=marcel1]Probleem zit in de gasinjectoren.Komt wel vaker voor. Je kunt ze alleen per 4 stuks verkrijgen.Marcel[/quote]
ik heb anders de indruk dat het probleem op zowel benzine als gas speelt.

p.kerkhoffs (0), 16 jaar geleden

Het probleem doet zich inderdaad zowel op gas als op benzine voor. Het probleem ontstaat: of bij het starten, of bij het omschakelen op gas. Kan het het omschakelrelais van de gas zijn? Ik heb hier al over gelezen op dit forum.
De laatste 2 ritten rijdt de Laguna weer probleemloos. Maar vanmorgen toen ik startte liep hij op 3 poten en rookte ernorm. Na flink doortrekken en overschakelen op gas ging hij weer goed rijden. Ook na anderhalf uur toen ik startte was het weer mis. Ik moest maar een kort stuk rijden. Daarna weer anderhalf uur later startte en reed hij probleemloos. Ra ra hoe kan dit?

AS1 (0), 16 jaar geleden

heeft de garage hem al weten uit te lezen op het moment dat hij slecht loopt?

pieterp9094 (0) PRO, 16 jaar geleden

Zou het relais kunnen zijn maar ik zit ook aan de BDP sensor te denken als ik bovenstaande lees.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.