Renault Laguna: lampje in schakelaar lagunaII 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dci

Hallo

heb wat lampjes kapot in de auto zoals raam schakelaar en dan denk je ah doe ik even ander lampje er in en klaar maar nee hoor dan zie dat dat led lampjes zijn en dan hm bel je eventjes naar renault krijg je te horen dat je schakelaar moet vervangen en die kost +/- 25 euro per stuk en dat vind ik geen grapje. Nou ik dacht als je nou bij electronika zaak zo'n ledtje koopt en dan hem ipv die andere solderen zou dat werken? of heeft iemand van jullie n ander oplossing? ik hoor t wel

gr ad

ad_bmw_cabrio

Geplaatst door ad_bmw_cabrio (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Voor die 0.25 eurie of zo kan je dat proberen, elke LED is een diode, dus werkt maar op een manier, verkeerd om aansluiten is niet erg, brandt ie niet ff omdraien.

Cor

ad_bmw_cabrio (0), 17 jaar geleden

dat dacht ik ook want dat scheelt me toch n paar eurotjes als je 5 lampjes kapot hebt

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

zijn het alleen de schakelaars in de linker deur?dan eerst even kijken of je er wel een plus op krijgt.

pieterp9094 (0) PRO, 17 jaar geleden

Weet je zeker dat de led zelf defect is en niet iets anders bedrading, soldering oid ? Leds zijn nagenoeg onverslijtbaar..

ad_bmw_cabrio (0), 17 jaar geleden

in mijn linker duer is lampje kapot van links voor andere 3 werken normaal bijrijders schakelaar is ook lampje kapot maar als aan linker kant 3 wel werken en 1 niet dan kan zijn dat ie kapot is of inderdaad oid maar heb renault garage gesproken schijnt toch n bekend probleem te zijn bij laguna

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.