Renault Laguna: Lampje van display airco stuk

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dti

Weet iemand misschien hoe je het lampje van het display van het airco-element kan vervangen? Ik heb een automatische airco met drukknoppen dus niet met draaiknoppen.
Alles werkt naar behoren en als het donker is kun je nog net iets op het display herkennen. Ik vrees dat de hele module eruit moet om bij het lampje te komen en ik zou graag advies willen hebben voordat ik iets kapot trek.

Wolfje

Geplaatst door Wolfje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 10 jaar geleden

Radio + behuizing er uit, complete display verwijderen.
Gebruik de zoekfunctie, het is al vaker beschreven.

Wolfje (0), 9 jaar geleden

Aangezien ik geen verstand heb van alle verborgen schroeven, moeren, bouten e.d. heb ik even verder gezocht. Ik heb toen op een Engels Renault forum een handleiding met foto's gevonden. Ik denk dat ik hiermee aan de slag kan.
Ik zal voor het gemak de link naar deze website meesturen:

http://www.renaultforums.co.uk/showthrea...

Wolfje (0), 9 jaar geleden

Bij deze is dit probleempje voor mij opgelost. Voor een amateurtje als mij is het altijd handig als je een duidelijke handleiding met foto's hebt ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.