Renault Kangoo: lekke koppaking kosten bij kangoo 1.4

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.4

kreeg gisteren naar dat ik een 20 minuten gereden te hebben bij het in parkeren heel veel witte rook naar dat ik smidag's naar de garage was gegaan om dat ik een problem had met mijn kachel.
Daar hebben de kachel, die niet goed werkte, goed door gespoeld, en daarna genoeg koelvloeistof in gedaan.
Daarna 2 maal een ritje van 50 km gemaakt en nagenoeg geen problemen (wel soms heel even lauw) de garage zij dat hij de radiator in de loop van a.s. week nog eens een avond in azijn wil zetten omdit probleem misschien te verhelpen.
de motor loopt nu op drie? cilinders (zeggen kennissen) en heeft in de olie witte smurie onder de dop.
wat gaat dit ongeveer kosten en hoe kan dit zo maar gebeuren.

MvrGr Marcel

pawarana

Geplaatst door pawarana (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

peter1960 (0), 16 jaar geleden

hallo
de witte rook duid meestal op een lekke koppakking van daar ook dat de auto op drie cilinders loopt als je het moet laten maken kunnen de kosten oplopen van 500euro tot wel 1500 euro is maar net wat er allemaal aan kapot is
dit kan gebeuren doordat de auto warm is gelopen doordat er misschien te weinig koelvloeistof in heeft gezeten. als de koppakking lek is zal je kachel ook niet erg warm meer worden omdat de compressie druk van de motor naar het koelsysteen geperst word waardoor er veel lucht in het koelsysteen komt hoop je hiermee een beetje geinformeerd te hebben
vriendelijke groet peter

lakerbas (0), 16 jaar geleden

witte rook en op 3 cilinders lopen duidt op een lekke koppaaking

je motor is 100% te heet geworden en ik denk dat ook je cilinderkop naar de maan is.

reparatiekosten ongeveer wat peter1960 heeft gezegd of nog wel meer

groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.