Renault Avantime: loopt op 2 cylinders bij starten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: V6

Bij starten loopt de motor op 2? cylinders. tevens brandt het accu lampje dan. Met pompend gas bij geven komen soms de andere cylinders er bij en rijdt hij probleemloos. Als dit niet lukt dan kun je opnieuw starten met gas bij. Dan zijn er 2 mogelijkheden: het gaat goed of hij schiet in de startonderbreking. Het lijkt dat het te maken heeft met (buiten) temperatuur. De storing treedt vaker op als de auto in de zon heeft gestaan. Ik heb ook wel uitval(en accu lampje) gehad als ik in Duitsland 150 km/uur kruiste. Dan was ook de remedie opnieuw starten met het risico dat hij in de startonderbreker schiet. Garage kan niets vinden (computer uitlees geeft geen storingen).

jugr

Geplaatst door jugr (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Avantime? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sjaak10918 (0) PRO, 14 jaar geleden

ff motortype goed invullen en ook kijken bij andere types Renault met deze motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Avantime of stel zelf een nieuwe vraag.