Renault Laguna: loopt stationair wel op gas maar kan niet wegrijden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 8klepper

ik heb pas de cilinderkop laten vernieuwen door een particulier nu loopt de auto niet meer op gas. stationair draait het motor wel maar als ik wil wegrijden in zijn 1 dan wil hij niet meer. vreemd probleem benzine is geen probleem. nu zou ik willen weten of het kabelboom verkeerd is aangesloten heeft er iemand een tekening of zo zodat ik het kan controleren.

erguin

Geplaatst door erguin (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

He ergun,


is de gastoevoerslang niet geknikt, of het menstuk niet goed vastgezet??
ook de stappenmotor (gasregeling)kan vast zitten of niet goed functioneren.
Hier heb ik helaas geen gegevens van.

erguin (0), 16 jaar geleden

dank je, je had gelijk hij liep stationair te hoog. hij schakelt nu perfect over op gas zonder toeren te verlagen. nu heb ik een ander probleem als de motor warm word lijkt het of de motor verzuipt ik kan geen gas geven op de snelweg geen probleem.maar als ik bij een stoplicht of file sta wil hij niet meer vooruit soms. maar als ik weer de auto opnieuw start na horten en stoten kan ik weer heel langzaam snelheid maken zowel op benzine als gas. ik word er niet goed van vreemde is hij blijft stationair gewoon draaien.

AS1 (115), 16 jaar geleden

controleer eens het slangetje van de MAP-sensor

erguin (0), 16 jaar geleden

waar zit het slangetje? en is er iemand die een tekening heeft van hoe ik de kabels moet aansluiten naar de motor eurogas systeem.

AS1 (115), 16 jaar geleden

op het schutbord zit een rechthoekig zwart kastje. Dat is de MAP-sensor. Ik denk dat er 'GM' op staat.

erguin (0), 16 jaar geleden

gekeken niets mis mee, vraagje hoe moet ik eurogas opnieuw inleren?
mischien dat het daarmee wat te maken heeft

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.