Renault 5: Massa probleem verlichting Renaultje 5

Bouwjaar: 1990

Hallo, voor de apk heb ik een probleempje met de verlichting. Lampen aan en alarmverlichting erbij en alles staat mee te knipperen!
Ik heb de massa-aansluiting op het chassis in het linkerachterlicht al kaal geschuurd maar helaas geen resultaat! Zowel links als rechts knippert vrolijk mee., dit is apk-afkeur..
Weet iemand hoe ik dit kan fixen??

jackel

Geplaatst door jackel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Theo Sparenburg (5), 13 jaar geleden

Even met een apart draadje bij wijze van proef de achterlichtunits aan een goede aarde leggen. Komt ook wel eens door een verkeerd lampje in een van de achterlichten (duplo i.p.v. enkel of andersom)



vr.gr. Theo

jackel (0), 13 jaar geleden

Kan dat met een draad vanaf de accu? (-pool) Of heb ik t mis? Zit op Bert en Ernie-niveau kwa electra:-(

Theo Sparenburg (5), 13 jaar geleden

Kan wel vanaf de accu minpool. Maar het kan ook vanaf een goede massa vanaf de carrosserie (blank boutje bijvoorbeeld in de achterbak.


vr.gr. Theo

dupl-u-10864-5dd148752b675+witpet (0), 13 jaar geleden

Kijk ook goed naar de stekker van het achterlicht zelf, deze kan ingebrand zijn.Als dat zo is dan kan je proberen de pootjes wat strakker te zetten. Of anders gewoon vervangen.
groet,
Jan

jackel (0), 13 jaar geleden

Auto verkocht zonder apk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 5 of stel zelf een nieuwe vraag.