Renault Grand Scenic: melding binnenkort olie verversen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 liter

Hallo,

ik heb een renault scenic uit 2006 en nu verschijnt er in het display dat ik binnenkort de olie moet verversen. Dit heb ik pas zelf gedaan, alles is in orde. Hoe kan ik deze melding uit het systeem halen. heb al van alles geprobeerd?

jacobs50

Geplaatst door jacobs50 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 9 jaar geleden

Is zelf te doen , via de zoekfunctie is de oplossing te vinden.
Maar volgens mij moet je naar de serviceinterval van het menu en dan de knop ingedrukt houden totdat hij weer op de geprogrammeerde instelling springt , service na 20.000/30.000 km.

jacobs50 (0), 9 jaar geleden

het service interval komt niet in beeld als ik zoek met de knopjes op de ruitenwisser, het schijnt of dat vervangen is door die melding van olie verversen.
dat is dus niet gelukt.

kaleido 1 (1715) PRO, 9 jaar geleden

Dat kan kloppen , de knop dan minimaal 10 sec. ingedrukt houden dan knippert de display 4x dan komt de nieuwe interval 4x knipperend te voorschijn en dan pas de knop los laten.
Anders zoek eens op onderhoudsinterval resetten.

jacobs50 (0), 9 jaar geleden

hallo ferrie,

dit klopte helemaal, de melding is verdwenen. het interval staat nu weer op 30000 km

bedankt voor de snelle reactie.

kaleido 1 (1715) PRO, 9 jaar geleden

mooi , prettig weekend.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.