Renault Grand Scenic: middenconsole armsteun

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

de middenconsole\armsteun tussen de voorstoelen werkt niet hij wil niet vooruit of achteruit.
Heb hem helemaal los gehaald en dan kom ik bovenin een schakelaar tegen die je moet uittrekken met de knop onder de armsteun omhoog trekken en dan doet hij niks en als ik de schakelaar overbrug dan gaat er op de slede een plastic stangetje op en neer maar de slede doet niks schuift niet.
Ik wil die slede uit elkaar halen maar ik weet niet hoe ik dat kan en dan wil ik het motortje er uit halen en kijken wat er aan de hand is maar weet niet hoe ik hem los moet halen.
Heeft iemand het al een keer mee gemaakt en die mij even verder kan helpen.
Een midden console kost bij de sloop €150 en dat vind ik wel veel geld en heb de auto pas 2 weken en de garage wil niks voor mij doen want die zegt gewoon hij wordt nooit verschoven maar als ik de diagnose stekker aan moet sluiten dan moet hij wel verschuiven anders kan de garage er niet bij.

Groetjes Henk

heilvesh

Geplaatst door heilvesh (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

heilvesh (0), 13 jaar geleden

Hallo is er niemand die er een foto of wat anders van heeft hoe de onderkant er uit ziet ik zit met de handen in het haar want heb vanmiddag ook renault dealers opgebeld en niemand weet hoe het werkt.
Hoorde vanmiddag van iemand die zegt dat hij met de hand verschoven wordt en niet met een elektromotor is dat zo.
Heb gisteren de schakelaar onderbroken en dan gaat er een plastic stang naar buiten en weer naar binnen maar hij doet verder helemaal niks.
maar er zit aan de bedrading een plastic stangetje met een haakje en volgens mij moet die ergens aan vast gemaakt worden maar ik weet niet waar.

Groetjes Henk

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

links en rechts zitten onder in 3 schroeven (6 in totaal).het werkt idd met een elektromotor.als je de schroeven eruit hebt kun je het komplete kunstof gedeeelte van de schuifslee afhalen.
alleen zal het niet meevallen als die niet schuift je zult de stoelen eruit moeten halen om bij de schroeven te komen.

heilvesh (0), 13 jaar geleden

ben er misschien uit de schakelaar in de armsteun is kapot als ik die overbrug dan doet hij het gewoon.
maar hoe kom ik aan zo'n micro schakelaar heb al op het internet zitten kijken maar weet niet wat ik hebben moet

Groetjes Henk

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

nieuwe handgreep kost 69 ex btw bij renault.losse schakelaar ff kijken of er iets van gegevens op de micro schakelaar staat en dan google

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.