Renault Kangoo: misfire kangoo

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 16v

Wie kan troubleshooten over het haperen en inhouden tijdens optrekken van mijn kangoo-tje. Motormanagement begint te knipperen en motor loopt duidelijk op drie "pootjes". foutmelding van de wegenwacht was p0302 en p0313 resp. misfire cil.2 en cilinderoverslag herkend..
voordat ik m morgen naar de renaultdealer breng zou ik graag ervaringen van andere kangoo-chauffeurs met zelfde geschiedenis lezen. Voorafgaande aan het manco plusminus 60 km gereden met aanhangertje 600-700 kg waarbij ik redelijk hoog toeren heb gehouden.
MVG 1.2-tje

1punt2

Geplaatst door 1punt2 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sjaak r (0) PRO, 14 jaar geleden

Kan kapotte bobine zijn of een kapotte bougie.
ook kan de klepspeling niet goed zijn.

1punt2 (0), 14 jaar geleden

Dank Sjaak,
Ik laat het je morgen weten als ie aan de renault-computer heeft gezeten. zelf een bougie vervangen is echt een crime bij deze motoren.
Alle reguliere pijsleutels zijn te kort en vooral te DIK.Bougie was zelfs door de anwb niet te verwijderen

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je geen Gyneacoloog als kennis ofzo ????, die kan er misschien met zijn vingers bij. Ikzelf heb hiervoor een bougiedop uit een 3/8 ratelsetje met 2 verlengstukjes, gaat precies.

Groeten Marcel

1punt2 (0), 14 jaar geleden

Dag Sjaak en Marcel, misfire kangoo is opgelost. kabel die op de bougie zit was doorgebrand dus een nieuw setje kabels dr op
en inclusief 4 nieuwe bougies en kleppen gesteld van cil. 2 . Dank voor jullie input mvg 1.2tje

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt voor de Feedback.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.