Renault Clio: Mistlicht symbool knippert mee met knipperlicht en als ik rem oo

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 DCI

Beste mensen,

Als ik rem of het knipperlicht uitzet, gaat het symbool van de mistachterlicht meeknipperen. Als ik achter de auto sta ik zie ik de lampen meeknipperen. Mijn vraag is heeft iemand dit probleem ook gehad en zo ja, hoe heb je dat opgelost. Alvast heel bedankt.

nielsfranken

Geplaatst door nielsfranken (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

janneman 1968 (0) PRO, 16 jaar geleden

als je verlichting mee gaat knipperen heb je een massa probleem als ik jouw was zal ik het achterlicht die zo raar doet uitbouwen en de stekker er afhalen daar zal je kans hebben dat op de unit misschiende pootjes ingebrand zijn als dat niet zo is dan moet je de stekker controleren of deze niet is ingebrandt als dat zo is even kijken of je deze schoon kan maken en de contacten van de stekker verbuigen zodat deze strakker gaan klemmen of je hebt er verkeerde lampjes inzitten

Nic8069 (0) PRO, 16 jaar geleden

Massaprobleem!

nielsfranken (0), 16 jaar geleden

klopt de pootjes in de stekker en in de unit zijn ingebrand, moet ik die vervangen of goed schoonmaken, wat denk ik niet lukt. De unit valt op zich nog wel mee de stekker is erger ingebrand kan ik die zo bestellen bij een renaultdealer of weten jullie een beter adres? alvast super bedankt!!

janneman 1968 (0) PRO, 16 jaar geleden

ja deze kan je los bestellen bij de dealer alleen heb ik daar geen bestel nr van dat zal je bij de dealer moeten vragen sucses

garageburgwal (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik boor altijd rechtstreeks op de printplaat een massa strip, direkt verbonden naar massa... probleem voor altijd verholpen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.