Renault Laguna: monteren becker navigatie boven standaard radio

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik vraag mij af of ik een becker navigatiesysteem in de beschikbare DIN ruimte van mijn laguna 2 kan monteren.
Ik wil hierbij de standaard renault radio / cd speler graag laten zitten omdat deze weergeeft op het dashbord - dispay. Dat zal de Becker vast niet doen

Wordt dit een gepruts met draden of kan dit met eventueel aanwezige stekkers gemonteerd worden.

Ik neem hierbij wel aan dat het opbergvakje boven de radio de DIN afmeting heeft om e.e.a. in te monteren.
Wie kan hier iets over zeggen.

EDO2549

Geplaatst door EDO2549 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ejnn (0), 17 jaar geleden

Koop je een navigatiesysteem met radio zal dit een probleem gaan worden. Koop je een naviogatie zonder radio moet het geen probleem zijn

EDO2549 (0), 17 jaar geleden

Bestaan er inbouwnavigatiesystemen zonder Radio?
Kan Becker deze leveren? Dat zou mooi zijn.

ejnn (0), 17 jaar geleden

Of beckers deze levert weet ik niet. Maar je kunt geen twee radio's inbouwen. Je zult maar 1 radio kunnen inbouwen, ivm de stekkers. Moet eens surfen op marktplaats en misschien kom je iets tegen wat goed lijkt en daar koopt of laat adviseren in een speciaal zaak.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

je kunt de kabels voor de navigatie gewoon aftakken van de radio stekker en hij past er gewoon boven daar komen alle signalen al binnen.even een losse speaker plaatsen voor de navigatie

eddyarc (0), 6 jaar geleden

of je kunt via relays uw luidsprekers sturen voor welk toestel ze moeten spelen .

Heino4267 (200), 6 jaar geleden

Dan begin je eens met de beoogde ruimte open te maken door het opbergvakje uit te bouwen en te kijken / meten / proberen of je daar een autoradio in krijgt. Soms zitten daar namelijk nog carrosseriedelen of apparaten in de weg.
Informeer ook waar de navigatieantenne moet komen te zitten en bekijk of je de bedrading daarvan eenvoudig naar het huidige opbergvakje krijgt gelegd.
De bedrading is meestal wel redelijk eenvoudig aan te sluiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.