Renault Kangoo: motor komt niet op toeren en rijdt niet harder dan 75km

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 DCI

er zit geen leven in de motor in eerste instantie fout code nokkenas sensor en brandstof druk regeling codes gewist komen ook tijden het rijden niet meer terug probleem blijft.
Op advies sensor bij distributie vervangen(deze krijgt signaal van brandstof pomp)

Wie heeft er een oplossing voor deze storing

asecliff

Geplaatst door asecliff (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Pallab (0) PRO, 16 jaar geleden

check de turboslang is van de turbo naar de interkoeler (als deze dat heeft) die wil bij de v.bak cq richting radiateur scheuren..

asecliff (0) PRO, 16 jaar geleden

bedankt voor de tip maar Slangen heb ik gecontroleerd en daar is niets aan te zien, wel zie ik dat de wase gate in de vacuum stand blijft staan (dus in aangezogen stand), maar als deze dan terug wil duwen dan voel ik dat ik tegen een veer spanning aan duw en de klep gaat ook weer meteen terug in zijn oude stand zodra ik deze los laat????

MAXIM (0) PRO, 16 jaar geleden

gebeurd wel eens als de slangetjes op de regelsolenoide omgewisseld zitten(verkeerd geplaats na demontage)
wat gebeurd er als je het slangetje van de turboklep losmaakt , zit het dan soepel?
Ik vermoed wel dat hij hier een foutmeldin druk hoog van zou geven.
MVG
PETER

eddy2511 (0) PRO, 16 jaar geleden

heb al een paar keer voorgehad dat de elektrische EGR klep defekt is heeft geen foutkode maar het klepje breekt af in het inlaatspruitstuk dus EGR klep vervangen

Icedude (0) PRO, 16 jaar geleden

Maar dat was niet bij een K9K.......

Diag (0) PRO, 16 jaar geleden

100% zeker dat distributie op tijd staat? De df code van de sensor op de pomp komt naar mijn ervaring bijna alleen als distributie van tijd af staat. Gevolg is dan dezelfde klachten.
Groet,
Erik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.