Renault Laguna: motor renault

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19dci

hallo, een nieuwschierige vraag (niet dat ik er nu een nodig heb ) maar wat zijn globaal de kosten van een nieuwe of gebruikte jonge renault laguna motor. een 1900 dci 120pk incl inbouw?

alvast bedankt

fred1

Geplaatst door fred1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

de prijzen lopen soms aardig uiteen.. rondbellen loont in de meeste gevallen, hou rekening met 1250, a 1500,- voor een jong gebruikte motor.

paul,

paulmichiel (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je ze al vinden kan.... Motortjes lopen bovengemiddeld snel in elkaar. Probeer maar eens een blok van een H100 te vinden..............

patrick_r (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=paulmichiel]Als je ze al vinden kan.... Motortjes lopen bovengemiddeld snel in elkaar. Probeer maar eens een blok van een H100 te vinden..............[/quote]
Bovengemiddeld?? dat ligt dan misschien ook aan het deel van nederland,want wij hebben er 1 gehad in 2 jaar..
en nu niet allemaal tegelijk hier komen wonen hè .hahaha

ejnn (0), 17 jaar geleden

Ze gaan er minder kapot want de motor wordt goed warm. Je moet namelijk minstens 40 minuten rijden om in de bewoonde wereld te komen.

patrick_r (0) PRO, 17 jaar geleden

hahahaahah,raar maar waar,toch wonen er best wat mensen hier ;)

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Vanwaar dan het spreekwoord: ons bent zuunig, ons bent zeeuwen?! hehehe

Sytze

ejnn (0), 17 jaar geleden

Zekers zullen er wat mensen wonen, echter van middelburg tot Roosendaal is het toch nog 40 minuten rijden. Waarschijnlijk zullen de zeeuwen de auto niet te vaak gebruiken, want het zijn zeeuwen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.