Renault Twingo: motor schokt bij optrekken

Bouwjaar: 1997

Ik heb een Renault Twingo uit 1997

Sinds een aantal weken heb ik het probleem dat tijdens het optrekken de motor schokt. Dit is in elke versnelling, zowel bij koude als warme motor, zowel op korte als op lange ritten. Maar het is niet altijd. Soms gebeurt het dat ik een hele rit rijd zonder dat het voorkomt. Ik vermoed dat het niet zo'n ingewikkeld probleem is, maar graag hoor ik mogelijke oorzaken.

Alvast bedankt!

ronaldstolk

Geplaatst door ronaldstolk (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik zou beginnnen met het controleren en eventueel vervangen van verdelerkap, bougies en bougiekabels. Wellicht de BDP opnemer die niet goed is.

ronaldstolk (0), 18 jaar geleden

Hallo, allemaal bedankt voor de reacties. Ik heb zojuist de bougies vervangen (kabels niet) en het probleem leek bij de proefrit daarna over. Laten we hopen dat het inderdaad opgelost is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.