Renault Twingo: motor slaat niet aan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Wij hebben een twingo staan en wil niet meer lopen.Geen vonk bobine vervangen en de krukassensor maar niet geholpen. Als ik de auto op contact zet dan begint het rode lampje snel te knipperen. Alvast bedankt voor de moeite

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Sven71 (0) PRO, 16 jaar geleden

de start onderbreker blijft er op staan
probeer de reserve sleutel eens
als dit ook niet lukt kan je kijken of het relais van de motorsturing wel aan gestuurd wordt
is dit niet het geval dan heb je een kabel breuk in de kabelboom naar de ecu (in de motorruimte)
bij een kangoo gaat het om een groene draad , het is niet zichtbaar maar als je aan de draad trekt zal hij doorbreken

ksie2 (0) PRO, 16 jaar geleden

De wagen met de electr sleutel op slot doen en dan weer open maken.Dan gaat de startonderbreker eraf.Als het lampje nog snel blijft knipperen is de sleutel defect.Probeer ook inderdaad de reserve sleutel eens.Wel eerst wagen met de sleutel sluiten en openen.Als de deuren open zijn en blijven gaat de startonderbreker er na ongeveer 3 a 5 minuten automatische op.Vandaar dat je de deuren eerst moet sluiten en dan weer openen met de elect sleutel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.