Renault Twingo: stuurbekrachtiging inbouwen in twingo

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Mijn twingo heeft geen stuurbekrachtiging, is het te doen om dit als nog in te bouwen en wat heb ik dan allemaal nodig.
Zou zich dit lonen??
Onderdelen via de sloop
bedankt

meisters

Geplaatst door meisters (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ksie2 (0) PRO, 16 jaar geleden

Niet aan beginnen.Ivm ander stuurhuis ,stuurkolom,computer,extra poelie,s en nog div andere delen.Je kunt beter de wagen inruilen op een andere met stuurbekrachtiging.

hoogfrequent (0), 16 jaar geleden

Zorg dat banden goed op spanning zijn en voldoende profiel. Desnoods 2 nieuwe voorbandjes (kost je 100 euro) en dan stuurt het vorlopig ook weer lekker licht.

renevw9600 (0), 16 jaar geleden

stuurbekrachtiging monteren stelt niks voor, gewoon je stuurkolom vervangen voor een met een hulpmotor en deze aansluiten in de zekeringkast en op de snelheidsmeter. stuurhuis blijft zitten en je hoeft ook geen pouly's te monteren want de bekrachtiging is electrisch, laatst zelf nog gedaan en werkt perfect.
zorg er wel voor dat je een complete set hebt dus kolom met computer, de computer monteer je onder het dashboard (dashboard hoef je geeneens te demonteren)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.