Renault Twingo: schiet uit 5e versnelling

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

Betreft hier een Twingo easy , klant heeft het probleem dat terwijl op snelweg de versnellingspook uit de 5e versnelling schiet en je krijgt het er ook niet meer in ,totdat auto vrijwel stilstaat en opnieuw wordt opgeschakelt.
Kent iemand dit probleem , zo van buitenkant is niets bijzonders tezien op gebied van ruimte/slijtage en lekkage

gardejonge

Geplaatst door gardejonge (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

pbs (0) PRO, 16 jaar geleden

je kan het achterste deksel even van de bak halen.
en kijken of hier misschien iets te zien is.

ksie2 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ga eens langs een dealer en vraag of het bekend is.Er zitten bij de pook wel schakelaars die de koppeling sturen.

gardejonge (0) PRO, 16 jaar geleden

verhaal verder nagetrokken, blijkt dat auto na zo'n half uur rijden in de aandrijving begint te piepen en daarna niet meer wil schakelen ,zit gewoon vast .Auto moet een tijdje aan de kant staan en daarna kun je weer verder rijden . Zelf vermoed ik einde bak of iemand mag een ander idee hebben

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

als ie gaat piepen heb je een storing waarschijnlijk iets met de pomp,is vaak een dure aangelegenheid.ander oplossing is ombouwen naar gewoon een handbak.maar laat hem eerst eens uitlezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.