Renault Laguna: Motor slaat niet aan

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 dci

Ik heb een laguna en mij probleem is dat de motor niet aan slaat, de nokkenas en krukas sensor zijn al vervangen omdat de computer daar een fout melding op gaf. Na vervangen heb ik 2 dagen geen probleem gehad. Daarna starte de auto weer niet en de computer gaf ook geen foutmelding, wie heeft er enig idee wat het dan kan zijn, als de auto aangetrokken wordt start hij direct.
Soms slaat de motor af als ik voor een stoplicht of zo sta te wachten, maar kan ik hem wel starten.

Wie heeft de oplossing voor mij

detiemies

Geplaatst door detiemies (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

8je (0) PRO, 17 jaar geleden

Als de motor afslaat zou je m.i. toch echt een storingcode moeten hebben.
Dus toch even naar de dealer om uit te laten lezen.

detiemies (0), 17 jaar geleden

Bert,

Bedankt voor je antwoord

De motor sloeg helemaal niet aan maar gaf ook geen fout melding, ik heb al veel op dit forum gelezen dat je de stekkers ook moet laten vervangen klopt dat en gaat dat net zo snel als het vervangen van de sensoren.

De auto starte net weer niet na een 3 kwartier wachten heb ik het nog eens geprobeerd en toen sloeg de motor direct aan.

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

idd stekker ook vervangen

detiemies (0), 17 jaar geleden

sjaak

Bedankt,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.